Предстои мярка за мъжа, предизвикал пожар и хвърлял тухли по

...
Предстои мярка за мъжа, предизвикал пожар и хвърлял тухли по
Коментари Харесай

Предстои мярка за мъжа, хвърлял тухли по полицейски служители

Предстои мярка за мъжа, провокирал пожар и хвърлял тухли по полицейски чиновници, стана ясно от брифинг на прокуратурата в Казанлък, съобщи БТВ:  

Спецчасти блокираха квартал Изток в Казанлък, поради мъж, който се барикадира в жилището си, с цел да попречи на служителите на реда да го отведат за разпит. 

Мария Михайлова - зам.-районен прокурор на Казанлък изясни пред медиите:

" Плицейски екип и екип на пожарна сигурност е овладял и потушил огъня в Казанлък. След това неотложно са стартирани процесуално следствени дейности под надзора на районна прокуратура, открит е причинителят и на неговия адрес е изпратен полицейски патрул. Но лицето е почнало да хвърля разнообразни стъклени предмети, както и тухли по полицейските чиновници и техния автомобил. Барикадирал се е, което е наложило на мястото да дойде профилиран отряд на Министерство на вътрешните работи, вследствие на което лицето е било арестувано. "  

46-годишният мъж е споделил, че има огнестрелно оръжие, осъществено е претършуване в дома му, тече разследване. Предстоят разпитвания на лица, ще се повдигне обвиняване и ще бъде взета съответната мярка за неотклонение. Към момента продължава да се работи по постъпвалите сигнали. Има сигнали за хулигански подбуди на лицето. Съседи споделят, че е стрелял с въздушна пушка по тях.   
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР