Представящият се за бизнесмен по-млад приятел на журналистката всъщност криел

...
Представящият се за бизнесмен по-млад приятел на журналистката всъщност криел
Коментари Харесай

Гала Крие Със Зъби И Нокти! Ето Защо Нова Тв Изтезава Зрителите Си Със Стефан, Лъсна Черното Му Минало! За Всеобщ Шок Той Е Бил

Представящият се за предприемач по-млад другар на журналистката в действителност криел скандално незаконно минало, за което тя държала при никакви условия да не се схваща, предава " Ретро ".

Любовникът на тв звездата преди няколко години бил разследван от службите на реда за присъединяване в рискова незаконна тайфа. Миловидният на пръв взор Стефан се оказал мрачен индивид, който изкарвал прехраната си с всевъзможни операции.

Ченгетата дълго го следили и съумели да го спипат в незаконни дейности, свързани с източване на големи суми от банкомати. Интимният сътрудник на русата телевизионерка два пъти бил позорно задържан при спецакции на Министерство на вътрешните работи против незаконната група, в която членувал. Известно време Стефан се водел на доклад в полицията, само че с помощта на изпечените юристи, които наел, съумял да заличи изцепките от досието си.

Всъщност новият водещ на „ На кафе “ употребявал хватка, съгласно която, щом изтече отминалостта на обвиняванията, може да се подаде молба и те да бъдат отстранени от полицейския списък. Това му осигурило чисто минало и опция да стартира работа, само че Стефан бързо вдигнал още веднъж гарда и се провъзгласил за сполучлив предприемач. Запознати разкриват, че в действителност компаниите, с които се хвалел, били благосъстоятелност на някогашната му брачна половинка, с която напористата Гала преди време го разделила.

Мъжът на водещата се фукал и че имал първокласни парцели в столицата, само че и това било плод на явно развинтената му фикция. В първия си брак се ширел в необятен мезонет, който обаче бил платен и се водел на името на жена му. Сега историята се повтаряла и Стефан живеел в баровското жилище на Гала, за което преди време тя изтеглила величествен заем. Въпреки че месечното заплащане на русокоската възлизало на 7 хиляди лв., спестяванията не й достигнали да направи инвестицията без помощ от банка.

Сега най-малко била удовлетворена, че съумяла да спазари на Стефан хонорар в размер на 3 хиляди, с който той най-накрая имал някакъв принос към фамилния бюджет. Напоследък звездата на Нова телевизия още веднъж имала финансови усложнения, тъй като дъщеря й Мари решила да се изнесе на квартира, а Гала трябвало да покрива наема за жилището, консумативите и настрана да заплаща образованието й.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР