Представящият се впечатляващо с екипа на Валенсия Гонсало Гедеш може

...
Представящият се впечатляващо с екипа на Валенсия Гонсало Гедеш може
Коментари Харесай

Роналдо иска от Реал да привлече отхвърлен от ПСЖ

Представящият се впечатляващо с екипа на Валенсия Гонсало Гедеш може да се окаже изненадваща трансферна цел за Реал Мадрид. Спред информация в испанските медии персонално звездата на „ белия балет” Кристиано Роналдо пропагандира клубните шефове за сходно нещо.

21-годишният футболист е благосъстоятелност на Пари Сен Жермен, който го прати чартърен при „ прилепите” до края на сезона. Гедеш мина във френския отбор от Бенфика през януари 2017 година против крупната сума от 30 милиона евро и не съумя да остави кой знае каква диря. Затова се стигна и до договорката преди началото на сезон 2017/2018, която несъмнено изигра благотворно въздействие върху кариерата на младока.

Роналдо също е впечатлен от своя съотечественик и съотборник в националния тим на Португалия. Според него Гедеш има какво да предложи на Реал Мадрид и заслужава място в тима, чиято офанзива все още не действа на нормалната си висота. В родината на двамата мнозина виждат у поливалентния нападател естествения правоприемник на Кристиано.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР