Представянето на Татяна на този турнир е подплатено с много

...
Представянето на Татяна на този турнир е подплатено с много
Коментари Харесай

Силвия Стойнева: Понякога Татяна плаче на тренировки, но никога не се отказва



„ Представянето на Татяна на този шампионат е подплатено с доста труд в залата. Тя е дете, което доста настойчиво работи. Понякога плаче на тренировки. Трудно и е, тъжно и е, само че в никакъв случай не се отхвърля. Бори се в залата и за това към този момент се усеща по-сигурна. Това е повода да играе по – освободено и на това съревнование. На мен ми хареса, че за всяко последващо изиграване излизаше по-сигурна и по-сигурна “, по този начин старши треньорът на националния тим по художествена гимнастика за девойки Силвия Стойнева разяснява блестящото показване на Татяна Воложанина на интернационалния шампионат „ София къп “. Във финалите на уредите Воложанина завоюва 4 медала – 2 златни с лента и с бухалки, сребърен с топка и бронзов с лента.

" Винаги може да си пожелаем повече златни медали, само че и на това сме удовлетворени. Все отново децата с всяко съревнование израстват. За да вземем орден и в отборното също ще би трябвало да се постараем. Все отново съперничките ни в действителност са доста положителни. Аз ги виждам по надпревари, виждам ги на тренировки, те съумяват да изгарят и четирите уреда без неточност. На нас това към момента ни липсва. Ще упражняваме и ще стане ", добави Стойнева.

" Ако девойките продължат да упражняват по този начин – плътно, амбициозно и да са здрави ще имаме триумф на европейското ", приключи Силвия Стойнева.

Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР