Представянето на PlayStation 5 Pro предизвика смесени реакции в геймърската

...
Представянето на PlayStation 5 Pro предизвика смесени реакции в геймърската
Коментари Харесай

Sony се опита да оправдае високата цена на PlayStation 5 Pro – „играчите ще получат ново изживяване“

Представянето на PlayStation 5 Pro провокира смесени реакции в геймърската общественост. Мнозина смятаха, че 800 евро – цената, на която ще се продава новата гейминг подпора, са прекомерно скъпи за подпора, която предлага едвам забележими графични усъвършенствания по отношение на базовия модел. Геймърите недоволстваха и против обстоятелството, че PS5 Pro не се предлага с дисково устройство и стойка за отвесен монтаж на конзолата. Ще би трябвало да ги закупите настрана, което още повече усилва цената на комплекта.

Въпреки обстоятелството, че Sony е направила обилни усъвършенствания в хардуера на конзолата, по-специално в нейния графичен процесор и осъществя в PS5 Pro поддръжка на лична технология за мащабиране на изображения, компанията не съумя да показва безапелационно на играчите новите графични благоприятни условия на конзолата. Първо, тъй като избра остарели игри, които към този момент бяха пуснати на пазара. Друг фактор беше действителността на платформата YouTube, която компресира видеоклиповете, което прави фините графични усъвършенствания още по-трудни за забелязване.

Тези аргументи бяха изтъкнати от основния продуктов управител на PlayStation Тоши Аоки в неотдавнашно изявление за изданието за игри IGN. Той означи, че за Sony е било мъчно да съобщи безапелационно графичните усъвършенствания, които са включени в PS5 Pro, посредством видеоклипове. Според него това се е дължало на обстоятелството, че доста консуматори са гледали анонса на дребните екрани на мобилните устройства.

Той добави, че подобренията, които предлага PS5 Pro се предават най-добре посредством персонално прекарване при потреблението на конзолата, изключително като се има поради нейният интерактивен темперамент. Аоки се опита да оправдае и високата цена на PS5 Pro.

„ Тези технологии, които преди малко загатнах, са основани, с цел да обезпечат ново преживяване за играчите. Това не са единствено софтуерните разлики, само че и новият SSD диск (PS5 Pro има 2TB диск), поддръжката на Wi-Fi 7 и новите технологии, свързани с геймплея. Така че това е по-скоро повсеместен софтуерен пакет, който основава изключителна стойност за най-ангажираните играчи, към които сме се насочили. “

съобщи Аоки

Той също по този начин се опита да изясни за какво Sony е решила да продава PS5 Pro без дисково устройство. По негово мнение всичко се дължи на опцията за избор.

„ Що се отнася до дисковото устройство, то е алтернатива за играчите. Не всички употребяват дискове, даже и доста от тях да разполагат с тях. Ние предлагаме опция на тези играчи сами да прибавят дисково устройство, в случай че имат потребност от такова. Така че мисля, че това е по-скоро въпрос на балансиране на предложенията за стойност, които предлагаме. “

каза Аоки
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР