Представянето на мъжкия национален отбор по волейбол на олимпийската квалификация

...
Представянето на мъжкия национален отбор по волейбол на олимпийската квалификация
Коментари Харесай

Волейболната легенда Владо Николов: Представянето е невероятно, страхотно

Представянето на мъжкия народен тим по волейбол на олимпийската подготовка е цялостна изненада за дългогодишния капитан на отбора Владимир Николов. Той разкри по какъв начин е бил прелестно изненадан след триумфите над Франция (3:2), Холандия (3:0) и Сърбия (3:2). С тях отборът се класира за полуфиналите. Снощи България загуби от Германия с 1:3 в борба за влизане на финала.

" Представянето е необикновено, ужасно и цялостна изненада за мен - показа пред " България Днес " Владимир Николов. - Познавам персонално момчетата. Видях какъв брой безплоден беше сервисът и какъв брой неубедителна блокадата на европейското състезание преди някоко месеца. Сега отборът няма нищо общо с тези мачове. Приятно съм сюрпризиран. "

Владо Николов откри разумно пояснение за тоталната смяна във волейболистите.

" Всички са мислели за квалификацията и се намират във върхова спортна форма - добави именитият диагонал. - Силвано не е вълшебник, с цел да ги преобрази за няколко дни. Единствено може да ги подреди. "
Николов е впечатлен от преобразяването на Цветан Соколов.

" Не съм виждал Цецо да бие сходен сервис от 7-8 години - разяснява Владо Николов. - Индивидуално всеки се оправя супер. Тодор Скримов се контузи в квалификацията против Бразилия и лекуваше травма на европейското състезание, само че в този момент е на високо равнище. Виктор Йосифов също се намира в супер форма. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР