„Представянето ми на европейското първенство не мина както исках. Направих

...
„Представянето ми на европейското първенство не мина както исках. Направих
Коментари Харесай

Александра Фейгин: Направих всичко заложено в програмите, но на съдиите не им беше достатъчно

„ Представянето ми на европейското състезание не мина както желаех. Направих всичко, което можах, само че очевидно на съдиите не им беше задоволително “, това показа особено за БНР Александра Фейгин, която се класира на 17-о място при дамите на европейското състезание, което се организира в австрийския град Грац.

„ Всички детайли в стратегиите са същите от предходната година, нищо не сме сменяли. В късата стратегия даже сложихме повече корпус за по-високо равнище. При ритбергерът не бях напълно сигурна, тъй като тъкмо преди да отскоча попаднах в диря и с цел да я избегна скока се получи крив. Трябваше да го измъкна. Волната стратегия я усложнихме. Сложихме 2 луца – имам композиция от троен-троен луц и дебелак. Всичко останало – стъпки, пируети е същото от предходната година. Тогава съдиите ги оцениха по-високо в сравнение с в този момент. Явно в този момент трябваше да си придържат техните състезатели, защото аз нямах никой и е напълно обикновено да ме избутат надолу в класирането “, добави възпитаничката на Ина и Андрей Лутай.

Александра има затрупан механически норматив за международното състезание през март.

„ Преди международното ще вземам участие в шампионата София трофи. След това бих желала да отида на още надпревари с цел да мога да взема още рейтинг. Естествено би трябвало да работя още над тройния аксел, тъй като в този момент не го доработвам. Заради европейското стопирах да го упражнявам с цел да не се контузя “, приключи Александра Фейгин.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР