Представяме Ви обзор на спортните постижения на малкия Денис Анзов

...
Представяме Ви обзор на спортните постижения на малкия Денис Анзов
Коментари Харесай

Денис Анзов от с. Равно поле спечели три турнира по голф през 2021 г.

Представяме Ви преглед на спортните достижения на дребния Денис Анзов от с. Равно поле, който през 2021 година има победи на три шампионата по голф. Той е 9 години, роден е през 2012 година и от две години тренира професионално голф. Първите му стъпки са на голф игрището в с. Равно поле. 

Турнир на BULGARIAN GOLF ASSOCIATION в Голф клуб “Пирин ”, гр. Банско

На 17 и 18 юли 2021 година с поддръжката на Vivacom и Reakiro в Голф клуб “Пирин ”, покрай гр. Банско се организира Шестнадесетия държавен шампионат по голф. В него се включиха 90 участника разграничени в 8 категории съгласно възрастта и хендикапа. След оспорвана борба в категория „ Младежи и девойки плейт “ измежду спечелилите се подреди и Денис Анзов с 68 точки на трето място. В този шампионат Денис се състезава с деца, които са по-големи от него и се показа сполучливо. 



Турнир „ MINI CUP “ 2021 от 4 кръга в Голф клуб „ St. Sofia Golf ClubSPA “, с. Равно поле

На 4-ти кръг в голф шампионата „ MINI CUP “ 2021, който се организира в голф клуб - „ St. Sofia Golf ClubSPA “, с. Равно поле Денис Анзов още веднъж завоюва първото място и стана краен победител в своята възрастова група. Последният решителен кръг на шампионата се организира през м. септември 2021 година Поздравления и за неговия треньор Станко Маринов. 

Поздравления за постигнатите победи, Дени! Следвай фантазиите си, те знаят пътя! 

Голф шампионат „ Про Голф Бъбълс “ – 2021 в „ Св. София Голф Клуб “, с. Равно поле
Ще стане ли България идната голф мека?
Голфът е една доста друга спортна дисциплинираност, която не претендира за медийни изяви или голяма аудитория. Правилата остават неизменен...



През 2021 година компликациите по реализирането на кръговете от веригата „ Про Голф Бъбълс “, за шанс, не попречиха на нейното осъществяване в цялостния ѝ формат. За това способстваха и надъханите малчугани, които, подкрепяни от своите родители и треньори, не икономисаха старания за оптимално положително показване. Още от началото на сезона се оформиха и главните любимци. Денис Анзов завоюва 2 от квалификационните кръгове на шампионата „ Про Голф Бъбълс “ – 2021 дивизия МИНИ. 

В последна сметка, най-щастлив от последната 9-та дупка през втория ден на финалите на „ Про Голф Бъбълс “ излезе любимецът Денис Анзов. С непрекъснатата си игра, самонадеяност и централизация до дъно Денис осъществя фантазията си и сграбчи както медала за първото място в Гранд Финалите, по този начин и огромният, авторски орден, който се дава единствено на огромните спечелили във веригата. 

На последните фотоси в галерията може да видите първи стъпки в голфа на дребния Денис Анзов от с. Равно поле.

Браво на дребния голфър от община Елин Пелин! Продължавай с тренировките и през зимата! Желаем ти триумф и през новия сезон!

Още от СОФИЯ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР