Представлявайки Българско затворническо сдружение за рехабилитация, Джок Полфрийман разговаря с

...
Представлявайки Българско затворническо сдружение за рехабилитация, Джок Полфрийман разговаря с
Коментари Харесай

Джок Полфрийман се срещна на улицата с правосъдния министър Данаил Кирилов

Представлявайки Българско затворническо съдружие за рехабилитация, Джок Полфрийман беседва с правосъдния министърт Данаил Кирилов по въпросите за човешките права в българската затворническа система, оповестиха от фейсбук страницата на асоциацията на българските пандизчии, която е основана и ръководена от австралиеца.

Министър Кирилов има навика да върви самичък и пешком из центъра на София и евентуално по този начин се е засякъл с австралиеца, който бе наказан за убийството на студента Андрей Монов и бе освободен предварително, тъй като се поправил. Полфрийман е още в България, тъй като чака решение на съда дали вярно е освободен.

От оповестените фотоси в предходен пост се схваща, че Джок е взел участие в днешния профсъюзен митинг против концепцията никой да не заплаща първия ден от болничните. Над 3000 жители и членове на КТ " Подкрепа " стачкуваха под надпис " Болните служащи не са нарушители " - митингът стартира от пл. " Княз Александър I " и приключи пред Министерския съвет.

Ярка беше публичната реакция против предварителното освобождение на Полфрийман. Той даде обстойно изказване, в което се извини на роднините на убитото момче.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР