Представителят на Главното разузнавателно управление на Министерството на отбраната на

...
Представителят на Главното разузнавателно управление на Министерството на отбраната на
Коментари Харесай

Повече от 400 000 руски военни преброи украинското разузнаване

Представителят на Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата на Украйна Андрей Юсов съобщи, че  достатъчно сили за осъществяване на обособени интервенции в разнообразни браншове на фронта. В момента в окупираните територии на Украйна има повече от 400 хиляди съветски военни , оповестява УНИАН.

" Разбира се, това е доста количество персонален състав. Въпреки обстоятелството, че имаме работа с войска, която в доста връзки към този момент не може да се назова съвременна войска, има огромно количество оръжия, по-специално бронирани транспортни средства и авиация. Всичко това се употребява, консервира и доставя на фронта. Следователно врагът, несъмнено, остава рисков ", изясни представител на Главното разследващо ръководство на Московска област в ефира на телевизионния канал Киев 24.

Освен това Те не са спирали през цялото лято, акцентира Юсов.
 100 хиляди съветски бойци образуват
100 хиляди съветски бойци образуват " пестник " в Купянско направление

Водят се яростни борби с ударна група от осем щурмови отряда " Щорм-Z "

Русия не възнамерява спомагателна готовност на мъже за фронта в Украйна, защото от началото на годината над 335 000 са се записали, с цел да се борят във въоръжените сили или в доброволчески формирования. Това съобщи министърът на защитата Сергей Шойгу при започване на октомври. 

Русия укрепва въоръжените си сили и ускорява производството на оръжия в очакване на дълга война в Украйна, където за година съвсем нямаше изменение на фронтовите линии.

" Няма проекти за спомагателна готовност. Въоръжените сили разполагат с нужния брой военнослужещи за осъществяване на специфичната военна интервенция ", уточни Шойгу пред висши генерали.

През септември предходната година резервисти, което накара стотици хиляди млади мъже да избягат от Русия, с цел да не бъдат изпратени на фронта.

Путин неведнъж е заявявал, че, която съгласно някои съветски публични лица е била неточност, защото е предиздвикала огромен брой хора да изоставен страната.
 Путин за четвърти път в щаба в Ростов на Дон
Путин за четвърти път в щаба в Ростов на Дон

Валерий Герасимов е докладвал на съветския президент за положението на " специфичната военна интервенция "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР