Представителят на арменското министерство на отбраната Арцрун Ованесян е заявил,

...
Представителят на арменското министерство на отбраната Арцрун Ованесян е заявил,
Коментари Харесай

Армения съобщи за един от най-тежките боеве в Нагорни Карабах

Представителят на арменското министерство на защитата Арцрун Ованесян е декларирал, че боевете в северното направление на линията на съприкосновението в Нагорни Карабах са били едни от най-тежките от началото на ескалацията.

„ Днес имаше доста тежки боеве в северното направление, може би една от най-тежките боеве в тази война “, написал е Ованесян във Фейсбук.

По време на брифинг той е прецизирал, че азербайджанските войски в тази посока са минали в нахлуване с потреблението на бронирани машини след засилен артилерийски обстрел, оповестяват международните издания. "С напъните на бойци, резервисти и опълченци офанзивата беше спряна ", споделил е Ованесян

Той е съобщил още, че азербайджанските въоръжени сили, откакто не са съумели да реализират триумф по линия на съприкосновението, се пробват да правят "информационни интервенции ". "Диверсионните групи бързо проникват в разнообразни обитаеми места, с цел да се снимат до разнообразни здания и по-късно да ги показват като административни здания ", декларирал е Ованесян. Той е отбелязал, че това се прави за психическо влияние върху обществата - азербайджанско и арменско.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР