Представителите на зодия Лъв са много самоуверени и винаги целят

...
Представителите на зодия Лъв са много самоуверени и винаги целят
Коментари Харесай

Любовта в живота на жената зодия Лъв и мъжа Лъв

Представителите на зодия Лъв са доста самоуверени и постоянно целят да са център на внимание. Връзката с Лъв е много динамична и завладяваща, с тях в никакъв случай не е скучно, само че пък са много особени хора и би трябвало да се внимава във взаимоотношенията с тях. Ето малко повече за любовта с Мъж и Жена Лъв. Какви любовници са мъжете от другите зодии
Той ненавижда да бъде засенчван.
Обикновено е суетлив, интересува се от скъпи и първокласни развлечения и доста държи на външния си тип. Търси жена за себе си, която да споделя същите ползи. Би прекратил връзката си, в случай че тя го засенчва по някакъв метод. За него идеалната жена е тази, която има лична специалност, даже бизнес и за нея не е проблем да се устоя сама, написа zajenata.bg.
Не търси такава, която да разчита на неговите приходи изцяло. Мъжът Лъв рядко е податлив към невярност, само че се влюбва за малко и постоянно. Ако се влюби същински е доста безрезервен, дава всичко за дамата до себе си и я пази от всичко. За него не е мъчно да прелъсти която и да е дама, тъй като има характерно поведение. Дарява обичаната си с доста внимание, само че изисква същото.

Секси хороскоп: От коя част на женското тяло мъжете пощуряват (СНИМКИ 18+)
Обаче не би трябвало да прекалявате, тъй като не им подхожда прекомерното доближаване още при започване на връзката. Той няма да се привърже към вас незабавно, тъй като му е нужно време, с цел да се отдаде изцяло. Понякога се затваря в себе си, изключително когато има проблеми или нещо го мъчи. Не се тормозете в такива случаи, Лъвовете имат моменти, в които търсят усамотяване и не желаят да бъдат притеснявани. В такива моменти те премислят и взимат решения, не приказват с никого и за избран интервал от време се затварят в себе си.
Любовта с жена Лъв
Тя също като мъжа Лъв е доста суетна, държи да я ухажват и да я обсипват с дарове. Обикновено съумява да съчетае връзката си с персоналните задължения. Тя притегля погледите на мъжете единствено минавайки. Държи на лоялността и не почита изневярата. Връзката с жена Лъв е уравновесена и спокойна. Тя търси нови занимания, обича провокациите и заобикаля скучното всекидневие. Прави връзката динамична и забавна. Когато се влюби тя е заслепена, постоянно е оптимистично настроена, даже да вижда, че нещата не се развиват както би трябвало. Тя страда дълго след разлъка и я понася мъчно.
Жената Лъв желае или всичко, или нищо – не се задоволява със приблизително състояние. Дарява обичания си с доста внимание и милувки, само че когато той не отвърне със същото става гневна и това може да докара до разлъка. Тя търси почитание в една връзка, желае да и се възхищават, само че с цел да я спечелите би трябвало и тя да се възхищава на вас. Тя държи на външния си тип, стреми се да е съвършена във всяко едно отношение и изисква същото от мъжа до себе си. Той би трябвало да е авторитетна персона, почтена за почитание – също като нея. Когато се влюби, тя не помни за всичко друго, изцяло отдадена е, само че и е доста ревностна.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР