Представителите на кандидат-депутатски листи – Борислав Сандов от Демократична България

...
Представителите на кандидат-депутатски листи – Борислав Сандов от Демократична България
Коментари Харесай

Представители на Демократична България и ВМРО влязоха в предизборен спор

Представителите на кандидат-депутатски листи – Борислав Сандов от " Демократична България " и Искрен Веселинов от Вътрешна македонска революционна организация, разясниха настоящи тематики и показаха предизборните си обещания в студиото на " Нова телевизия ". От ГЕРБ са отказали да изпратят собствен представител, макар че от медията настояват, че са били поканени в дебата.

„ Демократична България” е поредна коалиция с ясно правила и с най-хубавата стратегия на тези избори. Всеки, който желае, и аз персонално предизвиквам хората да прочетат стратегиите на партиите, които вземат участие във вота, тъй като те дефинират кой къде се нарежда и кой какво ще направи. Ние работим за радикална рационализация и сполучливо излизане от рецесията, което да отбрани най-уязвимите групи в обществото. Работим за същинска демократизация и възобновяване на правовия ред, както и за действително разделяне на управляващите, което отсъства и основава голяма ниша за корупция”, съобщи Борислав Сандов.

„ Вътрешна македонска революционна организация е единственият вид в Народното събрание и ръководството да има патриотична опция и коректив на това ръководство. Ние не сме били в това ръководство, с цел да спечелим, а с цел да бъдем коректив. Бяхме този коректив и от него има потребност и отсега нататък, с цел да порастват приходите и да бъдат предпазени фамилните ценности”, уточни Искрен Веселинов.

„ Надявах се, че господин Веселинов е едно от свежите лица във Вътрешна македонска революционна организация, само че в своето въведение сподели няколко неистини. Моля Ви, проверявайте обстоятелствата. Кризата се ръководи безредно – ГЕРБ и Вътрешна македонска революционна организация, които са част от ръководещата коалиция, сътвориха тази непредвидимост и рецесията с имунизациите, поръчани доста под квотата”, безапелационен е представителят на „ Демократична България”.

„ България се оправя с рецесията еднообразно с всички останали западни страни, само че не толкоз добре, колкото тези на изток, където жителите са надалеч по-дисциплинирани и носят своята отговорност и съумяха да се оправят с пандемията. Вътрешна македонска революционна организация даде насоки за това по какъв начин би трябвало да се оправим с рецесията още преди година. За страдание на нашите съдружни сътрудници им трябваше доста време, с цел да стигнат до поддръжката към бизнеса и отбраната на засегнатите от рецесията. Това, което на нас ни липсва е оня орган, който да сплотява напъните на всички обединения във и отвън Народното събрание, и да направи битката с рецесията общо дело”, уточни представителят на Вътрешна македонска революционна организация.

„ Проблемът с приходите има доста измерения, само че за нас той главно е бил обвързван с демографската рецесия. В момента, в който едно ръководство, с което бяха съпричастни от „ Демократична България”, реши, че ще бъдем конкурентна дестинация на база нископлатения труд, трансформира България в страната с най-вече емиграция. Ние сме тези, които казахме, че приходите би трябвало да се вдигнат и превърнахме това в политика. Не приказваме единствено за минималната пенсия от 300 лв., която беше емблематична. Говорим като цяло за растежа на приходите и за това, че в България всеки би трябвало да получава възнаграждение, съизмеримо с труда му. По отношение на бизнеса не предвиждаме нови налози, а в противен случай – предвиждаме премахването на някои в този момент съществуващи налози”, съобщи Искрен Веселинов.

„ Освен тези 3000 лв., които да се дадат на всеки, обиден от непредвиденото затваряне на бизнесите, предлагаме 80/20 стратегия за междинните предприятия и 90/10 за микропредприятията, дребните предприятия и самонаетите лица. Тези хора бяха оставени страни, без никаква поддръжка. Бързата рационализация и дигитализиацията на стопанската система ще разреши на хората да развиват своя бизнес и ще им даде нови и повече възможности”, уточни Борислав Сандов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР