Представителите на испанското футболно първенство в късните срещи от турнира

...
Представителите на испанското футболно първенство в късните срещи от турнира
Коментари Харесай

Испанските грандове разочароваха в Лига Европа, загуба на Севиля завърза сериозно Група J

Представителите на испанското футболно състезание в късните срещи от шампионата Лига Европа не съумяха да оправдаят упованията на своите почитатели в тазвечершните си конфликти от известната конкуренция.

Виляреал и Севиля срещнаха солидна опозиция, надлежно от Рейнджърс и Стандарт (Лиеж) и не съумяха да реализират нормалните си впечатляващи индикатори, що се касае до високата им ефикасност в дуелите от европейските клубни шампионати.

Виляреал имаше преимуществото да играе с човек повече против домакините си от Шотландия в продължение нацяло второ полувреме, само че все пак не се възползва от разкрилите се благоприятни условия за излизане напред в резултата.

В последна сметка изгонването на Кандеяс не се оказа от определящо значение, като попадения в срещата не бяха осъществени.

Така разногласието ще би трябвало да бъде решен в последните мачове от тази група, защото считано все още Рапид (Виена) и Виляреал са с по 7 точки в актива си, Рейнджърс разполага с 6, а Спартак (Москва) има 5 на сметката си.

Севиля пък изненадващо загуби от отбора на Стандарт, макар че имаше половин дузина благоприятни условия да стигне до отбелязване на гол в мача.

 Снимка 392383
Източник:

През второто полувреме домакините от Лиеж можеха да стигнат до осъществяване на попадение, шансът покриваше испанския им конкурент, само че в 62-ата минута Женепо бе безсърдечен с шут от близка отдалеченост, пращайки съперника в нокдаун.

Нова смяна не беше записана и домакините победиха с крайния триумф в срещата, който даже можеше и да е по-впечатляващ, в случай че не бяха пропуските им в заключителните минути.

 Снимка 392384
Източник:

В тази група Краснодар е водач с 12 пункта, Севиля разполага с 9, Стандарт е със същия актив, а Акхисар не е спечелил нито една точка.

 Айнтрахт няма благосклонност, вкара 4 и към този момент е с 5 победи от 5 мача в групата си
Айнтрахт няма благосклонност, вкара 4 и към този момент е с 5 победи от 5 мача в групата си

Лацио капитулира в Никозия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР