Представителите на европейската асоциация за жилищно строителство Build Europe участваха

...
Представителите на европейската асоциация за жилищно строителство Build Europe участваха
Коментари Харесай

Build Europe се запозна с едни от най-големите строителни жилищни обекти в София

Представителите на европейската асоциация за жилищно строителство Build Europe участваха в обиколка на огромни планове в София по време на първото си посещаване в България. Първият обект, който представителите на Асоциацията посетиха, бе петзвездният апартаментен комплекс Smart Tower на бул. " Черни връх ", който сега се извършва от строителната компания „ Главболгарстрой Холдинг “, оповестява електронното издание Built.bg.

На място делегатите се срещнаха с визията на вложителя " Сентрал Дистрикт " ЕАД, показана от Иван Горанов, ръководещ сътрудник в Smart Consultants.

Той описа повече за пазара на парцели за жилища и офиси в столицата, опциите за отдаване чартърен, цените на парцелите, трендовете при наемите на жилища и офиси, компликациите, пред които се изправят вложителите, както и каква е времевата рамка на реализация на един подобен огромен план.

Вторият посетен обект е комплекс „ Кошер “ на бул. " България ". Той се състои от пет обособени здания с друго предопределение.

Третата локация, която делегатите посетиха, беше капиталовият план на „ Главболгарстрой Холдинг “ – D Home, ситуиран в полите на Витоша.

Радослав Котларов, изпълнителен шеф на „ ГБС Инвест “, описа, че обектът се намира наоколо до централата на ГБС.

Локацията е желана. Комплексът е планиран напълно с мисъл за удобството и потребностите на актуалното семейство “, изясни Котларов.

D Home предлага на притежателите слънчеви домове с прелестна панорамна панорама към Витоша, в един от най-бързоразвиващите се квартали на София. В първата част на плана са планувани детска градина и площадка, мини голф и доста озеляняване, с цел да има естествена връзка с планинската гледка.

Втората част ще се обогати с външен фитнес, мини маркет, фризьорски салон. Проектът е отличен образец за сполучлива инвестиция на компанията, по тази причина са стартирани и процедури за разширението му.

В момента сме в процедури и планиране, само че в средата на 2024 година планираме първа копка на втори стадий на D Home “, изясни още Котларов.

Представителите на Build Europe се срещнаха и с основния проектант на София Здравко Здравков. Той ги срещна с актуалните и бъдещи планове на столицата и увери, че Столична община е отворена за бъдещо съдействие с европейската асоциация.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР