Представителите на домакините и световни вицешампиони Рику Миура и Рюичи

...
Представителите на домакините и световни вицешампиони Рику Миура и Рюичи
Коментари Харесай

Японци поведоха при спортните двойки на Световното по фигурно пързаляне

Представителите на домакините и международни вицешампиони Рику Миура и Рюичи Кихара поведоха след късата стратегия при спортните двойки пред лична аудитория на шампионата на планетата в Сайтама.

Японците бяха безпогрешни в осъществяването си и получиха оценка от 80.72 точки, което е техен персонален връх. Те за първи път в кариерата си минават границата от 80 точки.

" Изключително съм щастлива. След " Четири континента " успяхме да проведем положителни тренировки всеки ден, тъй че съумях да натрупам убеденост и се веселя, че нашата упорита работа се отплати ", сподели японката след надпреварата.

Защитаващите купата си Алекса Ниерим и Брендън Фрейзър (САЩ) позволиха неточност и заемат втората позиция във краткотрайното класиране със 74.64 точки. Те направиха троен туист, троен флип от изхвърляне, само че Фрейзър падна на паралелния троен дебелак.

" Опитваме се да запазим централизация върху нашето пързаляне и тренировките. Във всяко осъществяване оставяме сърцата си на леда ", съобщи Ниерим.

На трета позиция са европейските първенци от 2023-а Сара Конти и Николо Мачи (Италия) със 73.24 точки, което е техен персонален връх.

Тяхната стратегия на фона на танго включваше троен туист, троен лутц от изхвърляне и троен салхов. " Спиралата на гибелта " обаче заслужаваше единствено първо равнище.

" За нас е значимо да подобряваме резултата си малко по малко, тъй като това ни демонстрира, че продължаваме да се усъвършенстваме. Предпочитаме да не получим висок резултат и по-късно да отстъпим. По-скоро желаеме да подобрим най-хубавото от сезона си, с цел да почувстваме, че към момента имаме място за усъвършенстване ", сподели Конти.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР