Представители на турската туристическа индустрия са предложили на американските предприемачи

...
Представители на турската туристическа индустрия са предложили на американските предприемачи
Коментари Харесай

Предлагат на Мъск и Зукърбърг дуел в древния град Аспендос край Анталия

Представители на турската туристическа промишленост са предложили на американските бизнесмени Илон Мъск и Марк Зукърбърг да проведат двубой за изясняване на връзките им в амфитеатъра на античния град Аспендос край курортния град Анталия. Това сподели пред в. „ Хюриет “ заместник-ръководителят на Съюза на хотелиерите на Турция Мурат Токташ, осведоми Българска телеграфна агенция.

Искането на Илон Мъск и Марк Зукърбърг да проведат борба в клетка е доста забавно. Не знаем дали тази концепция ще бъде осъществена, само че като представители на туристическия бранш считаме, че Аспендос, прочут с античната си хубост, е най-подходящото място за осъществяване на дуела, сподели Токташ.

Мъск провокира на борба ръководителя на корпорацията Meta Зукърбърг, откакто в мрежата се появи информация за желанията на компанията да пусне приложение - съперник на X (бившия Туитър, който принадлежи на Мъск). Съобщено бе, че дуелът сред двамата може да се състои на фона на " античен Рим “. На 1 август Мъск съобщи, че дуелът със Зукърбърг ще бъде излъчен в профилите на предприемачите в обществените мрежи.

Аспендос, който съгласно легендите е учреден след Троянската борба, се намира на 35 км от Анталия. Всяка година стотици хиляди задгранични туристи посещават добре непокътнатия амфитеатър, където се организират фестивали и концерти.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР