Представители на Белия дом и Министерството на отбраната отказаха да

...
Представители на Белия дом и Министерството на отбраната отказаха да
Коментари Харесай

Белия дом и Пентагона отказаха да коментират думите на Тръмп за оттегляне на САЩ от Сирия


Представители на Белия дом и Министерството на защитата отхвърлиха да дадат пояснения по отношение на изявлението на американския президент Доналд Тръмп за допустимо идно овакантяване на американските сили от Сирия.

"Думите на президента приказват сами по себе си", отговори уклончиво в петък представител на Съвета за национална сигурност към Белия дом.

В Пентагона също не бе обещано съответно увещание, че дилемите на американската войска в Сирия ще останат същите.

"Нашата задача да победим „ Ислямска страна “ остава непроменена. За по-подробен коментар по отношение на изявленията на президента ви предлагаме да се свържете с Белия дом", съобщи пред кореспондент на ТАСС майор Адриан Ранкин-Галауей от ведомството.

БГНЕС напомня, че в четвъртък, в Ричфийлд, щата Охайо американският държавен глава съобщи, че има възможност Съединени американски щати да изтеглят войските си от Сирия след разгрома на групировката "Ислямска държава" и че това може да се случи в най-скоро време.

"В момента ние прокуждаме духа на ИД от Сирия “, разгласи Тръмп и даде обещание, че в близко време групировката ще загуби изцяло цялата завзета от нея територия.

"Каним се да си тръгнем оттова доста скоро, с цел да се върнем в нашата страна, на която принадлежим, в която желаеме да живеем", заключи в четвъртък президентът. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР