Представители на българската общност в Норвегия внесоха протестна декларация срещу

...
Представители на българската общност в Норвегия внесоха протестна декларация срещу
Коментари Харесай

Българи в Норвегия внесоха протестна декларация срещу отнемането на деца

Представители на българската общественост в Норвегия внесоха протестна декларация против противозаконното и брутално лишаване на наши деца в Скандинавската страна.
Валентин Желев - администратор на българската общественост в Норвегия, Александър Желев - администратор на българската общественост в Норвегия и Николай Николов - ръководител на " Асоциация на бащите в България ", входираха декларация от 7 страници. Те я предоставиха на шефовете на БАРНЕВЕРН в Кристиансан - Моника Брюнер и Хайди Салвесен.
В една от точките в декларацията те осведомят норвежките управляващи, че българския народ е доста сензитивен на тематика грубото лишаване на деца от родителите и тяхното принудително усвояване.
В декларацията е маркирано още, че в Норвегия има случаи на отнети деца още преди раждането им.
" БАРНЕВЕРН " употребява силата, парите и безконтролната си власт, с цел да манипулира показанията на биологичните родители в правосъдните зали ", се споделя още в декларацията.
По думите на вносителите " БАРНЕВЕРН работи като терористична организация, обилно финансирана и покровителствена от Правителството на Норвегия. "
На срещата в офиса на БАРНЕВЕРН българската общественост изиска да се договорят способи за подпомагане от страна на България при случаи с наши деца в Скандинавската страна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР