Представител на Европейския съюз коментира думите на министъра на външните

...
Представител на Европейския съюз коментира думите на министъра на външните
Коментари Харесай

ЕС с коментар на твърденията на Лавров за липсата на връзки с Русия

Представител на Европейския съюз разяснява думите на министъра на външните работи на Русия. Той съобщи пред РИА Новости, че точно Руската федерация е склонна към борба с Европейски Съюз.
Москва няма връзки с Европейския съюз като организация, те бяха унищожени от Брюксел, сподели Лавров по-рано. Според министъра, Европа „ е прекъснала тези връзки, като просто е унищожила всички механизми, основани в продължение на доста години, а Русия има единствено сътрудници от обособени европейски страни, които се управляват от своите национални ползи “.
" Ние не разясняваме казаното. Отношенията на Европейски Съюз с Русия се основават на пет правилото и нашето единение в тези рамки е най-важният ни актив. Председателят на Европейски Съюз Шарл Мишел е разговарял съветския президент наскоро и е дал доста ясно да се разбере, че това е методът на Европейски Съюз към Русия ", сподели представителят на съюза.
 Лавров: Брюксел едностранно унищожи връзките ЕС-Русия Лавров: Брюксел едностранно унищожи връзките ЕС-Русия
Цялата инфраструктура на връзки с Евросъюза бе унищожена с едностранни дейности на Брюксел и заради това в този момент Москва няма връзки...
" Русия зае конфронтационна позиция по отношение на Европейския съюз. Когато Русия нарушава интернационалното право и правата на индивида, ние би трябвало да реагираме и това е, което сме правили и ще продължим да вършим в гонене на полезностите и ползите на Европейски Съюз в региона на сигурността ", продължи служителят на Европейски Съюз.
Той означи още, че водачите на страните от Европейски Съюз ще обсъдят връзките сред Европейски Съюз и Русия на срещата на върха тази седмица.
Преди ден беше обявено, че външните министри на Европейски Съюз са се съгласили да се придържат към актуалните пет правилото в връзките с Руската федерация, които допускат съдействие, като в същото време се резервират глобите до използването на Минските съглашения.
През 2016 година Европейски Съюз одобри пет правилото, които управляват всички държави-членки при взаимоотношение с Русия. Принципите, по-специално, включват цялостното използване на Минските съглашения за Украйна, усилване на съдействието с източните сътрудници на Европейски Съюз, обезпечаване на енергийната сигурност на Европейския съюз, развиване на европейско-руското съдействие по интернационалните въпроси от интерес за Европейски Съюз и, най-после, поддръжка на гражданското общество в Русия и връзките сред народите на Руската федерация и Европейски Съюз.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР