Представете си ситуация, в която двама души са заедно от

...
Представете си ситуация, в която двама души са заедно от
Коментари Харесай

6 начина да накарате партньора си да мисли за сватба

Представете си обстановка, в която двама души са дружно отдавна, само че по този начин и мислят за женитба, или най-малко не единият от тях. В актуалното общество доста двойки избират взаимното общуване, без да се женят. Ако обаче вие към момента мечтаете да се видите в бяло, а сътрудникът ви, въпреки да не е срещу брака, по този начин и не ви прави предложение, може да възникне спор във връзката.

 HappyWoman_Astrology_1200x300

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW

Затова ви предлагаме няколко метода да му отворите очите и да го накарате самичък да стартира да мисли за концепцията за женитба:

Посещавайте сватби дружно

Атмосферата на една женитба е такава, че може да накара сърцето на всеки да трепне и да го накара да изиска да се ожени. Затова ходете дружно на сватбени церемонии и усетете атмосферата – методът, по който хората танцуват от сърце, изричат брачните си обети и се забавляват, ще накара сърцето на вашия мъж да се разтопи и също може да стартира да мисли за женитба. Освен това той ще види, че сватбеният ден може да бъде толкоз хубав, и това може да го накара да се приготви за предложение за брак.

Гледайте сантиментални филми дружно

Много почитатели на сериала „ Приятели “ плачат всякога, когато гледат епизода, в който Моника предлага брак на Чандлър. Това е по този начин, тъй като сцената е основана толкоз красиво, че елементарно може да провокира възприятията на романтика. Това е единствено образец за това по какъв начин да го накарате да ви предложи брак – в случай че и двамата обичате да гледате филми, можете да планирате сантиментална вечер, като изберете да гледате филм дружно и може би в това време внимателно да повдигнете тематиката за женитба.

Обградете се с женени другари

Да се спреш тъкмо преди брака е нещо всекидневно, което се случва на доста хора. Въпреки че бракът е красива институция, която сплотява двама души, от време на време може да изплаши хората. Без значение какъв брой доста е влюбен във вас сътрудникът ви, в случай че има отрицателна конотация за брака, има възможност това да е повода той да не ви предложи да се ожените и да не мисли за женитба. Ако казусът е подобен, търпението е ключът към разрешаването на този боязън.

Ако имате женени другари, можете и двамата да излизате с тях – да поговорите с женени двойки и да се посмеете с тях може да успокои мъжа ви и да го накара да разбере, че бракът е в действителност драгоценен. Той също по този начин може да види какво пропуща, като не Ви предлага брак, и това може да го накара да направи огромната крачка, която желаете.

 за женитба 6 метода да накарате колегата си да мисли за женитба

Обсъдете бъдещето

Както казахме нагоре, няма еднопосочен отговор на въпроса „ по какъв начин да го накараме да предложи и да одобри концепцията за женитба “, повода, заради която сътрудникът ви не прави предложение, може да е всякаква. Понякога мъжете даже не знаят какво желаят партньорките им – упрекват за това неналичието на ефикасна връзка или схващане, само че в случай че казусът с вас е подобен, извънредно време е да започнете да обсъждате бъдещето. Това ще му даде знак, че си представяте бъдещето с него.

Когато обсъждате бъдещето, можете да говорите за това по какъв начин желаете да протече брачният ви живот, дали желаете деца или не, какъв е вашият жанр на образование, какви са задачите ви, къде желаете да се установите и така нататък Също по този начин, когато говорите за бъдещето, не правете по този начин, че всичко да е единствено за вас – попитайте го и за неговите желания. Това ще го накара да се включи в диалога и е един от най-гениалните способи да го накарате да мисли за женитба.

Дръжте се студено и дистанцирано

Това може да е последна мярка, само че в случай че имате възприятието, че сте се опитвали да извършите всичко, с цел да накарате мъжа си да мисли за женитба и да ви предложи, само че всичките ви старания са останали напразни, можете да опитате този трик. Прекъснете връзката за известно време и се дръжте отнесено и дистанцирано – кажете му, че желаете да прекарате известно време уединено и го помолете да не ви безпокои. Играйте на „ труднодостъпни “ и го накарайте да разбере, че не може да ви приема за даденост. Покажете му по какъв начин светът му би се харесал без него и това може да го накара да вземе пръстен за вас.

 за женитба 6 метода да накарате колегата си да мисли за женитба

Говорете с него непосредствено

Дотук ви разказахме фините препоръки „ по какъв начин да го накарате да ви предложи “, само че в случай че те не работят за вас, тогава е изцяло обикновено да проведете пряк диалог с колегата си за женитба. Можете просто да го попитате накъде върви тази връзка и какво възнамерява да прави в бъдеще. Кажете му, че възнамерявате да бъдете негов сътрудник в живота и дали той е подготвен за това. Докато вършиме това обаче, не звучете нетърпеливо или обезверено и не го принуждавайте да вземе някакво решение за женитба. Най-добре е просто да му кажете, че възнамерявате да прекарате цялостен живот дружно, а по-късно да го оставите да намерения.

Разбира се, в случай че той също желае да остарее с вас, само че е твърдо срещу концепцията за женитба по някаква причина, е добре да изясните този въпрос допустимо най-скоро. Каквото и да се случи, помнете, не подписът прави връзката мощна, а любовта посред ви.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР