Представеният от ЦСКА вчера Браян Кордоба е най-скъпият защитник в

...
Представеният от ЦСКА вчера Браян Кордоба е най-скъпият защитник в
Коментари Харесай

Два клуба ще си делят парите за Шерифа

Представеният от ЦСКА през вчерашния ден Браян Кордоба е най-скъпият бранител в цялата история на клуба. Никога до момента " алените " не са давали над 1 милион $ за защитник, колкото е трансферната сума за колумбиеца. Тя може да набъбне даже до 1.3 милиона от американската валута при изплащането на избрани бонуси. Любопитно е, че два клуба са доста удовлетворени от договорката за Кордоба, защото ще приберат по няколко стотин $.
 Браян Кордоба - новият
Браян Кордоба - новият " армейски " шериф

Вижте повече информация за бранителя

Това са досегашният му тим Америка де Кали и юношеският му - Атлетико Насионал. Досега те притежаваха по 50 % от неговите права, отбелязва " Тема спорт ". Дори преди няколко дни се смяташе, че Кордоба ще дойде на " Армията " като преотстъпен от Америка де Кали. В последна сметка обаче " алените " са съумели да реализират съглашение за придобиване на цялата благосъстоятелност на 23-годишния футболист.

Кордоба дебютира в мъжкия футбол за Атлетико Насионал през 2019 година и остава там до началото на 2022-а, когато е преотстъпен в Онсе Калдас. През януари тази година подписва с Америка де Кали и бързо се утвърждава в титулярния състав.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР