Представен за първи път на международното технологично изложение CES, Samsung

...
Представен за първи път на международното технологично изложение CES, Samsung
Коментари Харесай

Устройство на Samsung променя начина, по който се провеждат бизнес срещите

Представен за първи път на интернационалното софтуерно ревю CES, Samsung Flip WM55H ангажира цифровите технологии в разрешаване на най-големите провокации и усложнения, на които фирмите се натъкват при образуване, ръководство и резюме на бизнес срещи.

Samsung Flip екранът надгражда обичайните хартиени флип чартове и аналоговите дъски, като уголемява опцията за продан на хрумвания и в това време резервира чувството от писането на ръка. За разлика от останалите, Samsung Flip разрешава елементарно шерване, уведомяване, напредване и даже търсене, а също така и дава опция голям брой консуматори да основават наличие в едно и също време. Конвенционалната стойка на колела преобразува всяко едно място в зала за бизнес срещи, като дава още по-голяма еластичност изключително при конференции с лимитирано пространство. В допълнение екранът е с подсъзнателен интерфейс, създаден по този начин, че да обезпечава оптимален комфорт на потребителя без да се постанова спиране на полемиката.

 Снимка 358219

" Днес постоянно неприятната логистика на бизнес срещите носи чувството за липса на връзка с обособените участници и отсам се стига до загуба на скъпи хрумвания в процеса на полемиката ", съобщи Шеог-ги Ким, изпълнителен вицепрезидент на Visual Display Business в Samsung Electronics. " Днешните чиновници търсят по-гъвкави и мощни технологии, и ние сме уверени, че нашият Samsung Flip дава отговор на техните упования, като им дава безгранични благоприятни условия за дейно съдействие посред им. За нас е изключителна чест да представим нашия нов интерактивен цифров екран таман на CES 2018 и чакаме с неспокойствие внедряването на тази технология на процедура за един по-бърз, по-ефективен и по-смарт бизнес. "

Ефективно и интерактивно съдействие

Чрез опцията за по едно и също време включване на голям брой консуматори, Samsung Flip подсигурява, че всеки глас и концепция ще бъдат чути по време на всяка бизнес среща. До четирима разнообразни участници могат да вкарват и изобразяват наличие непосредствено на екрана едновременно, употребявайки пръстите си или двустранна писалка. По този метод всеки един от потребителите може да зададе самостоятелен режим на въвеждане върху екрана като жанр, размер и цвят, като всяко изписване се пресъздава с ясна, чиста и забележима UHD резолюция.

За спомагателна интерактивност, Samsung Flip екранът е съчетаем с извънредно огромен брой устройства посредством безжична връзка или USB, PC и мобилни портове. Интегрираната screen-sharing функционалност прави информацията от цифровия флипчарт забележима на всички свързани компютри, смарт телефони и таблети, освен това без да се нарушава сигнала или качеството на картината. По същия метод потребителите могат да покажат на екрана наличие непосредствено от компютъра си с това да обогатят срещата с още свежи хрумвания.

 Снимка 358221

Индивидуална и удобна креативност

Samsung Flip екранът със своя хубав и моден all-in-one дизайн дава извънредно ефикасна функционалност, съчетавайки в едно голям брой мултифункционални устройства и процеси, нужни при всяка общоприета бизнес среща. Участниците не се нуждаят от специфична touch писалка, с цел да работят с екрана, както и могат да изтриват бележки и мнения единствено с едно придвижване на пръста. Потребителите могат също по този начин да задават бързо търсене по основна дума в до 20 печатни страници и по този начин навреме да насочват участниците в срещата до съответното наличие. Този непрестанен поток от информация отстрани напразното губене на време при срещи в търсене на мемоари измежду купища листа и бележки в голям брой файлове.

Всеки Flip екран може да конфигурира изображението в портретен или водоравен формат, с цел да отговори на самостоятелните потребности на всяка една среща. А когато преносимата стойка се контролира във височина, интерактивният флипчарт уголемява площта за писане по отношение на желанията на всеки консуматор. Ако полемиката се организира под формата на кръгла маса и заради това е нужна видимост от всяка точка в залата, то флипчартът може с лекост да се реалокира и свърже с презентационен екран или стена.

 Снимка 358220

Удобно и несъмнено свързване

За бързо и елементарно архивиране на всяка една среща Samsung Flip екранът несъмнено и надеждно резервира цялото наличие в една централна база данни, елиминирайки нуждата от тромаво протоколиране и набиране на ръчно написани мемоари. Информацията от срещите е подсигурена с херметически затворена и снабдена с ключова дума система за отбрана, което дава достъп до данните само на оторизирани консуматори. След като вкарат ключова дума за достъп, участниците в срещата могат да отпечатват или смъкват и споделят посредством е-mail наличието, което се пресъздава на екрана. Потребителите могат също да резервират бележките, които са си водили на USB устройство или различен външен източник.

Samsung Flip е в продажба при търговците на профилирано съоръжение, както и се предлага посредством обичайните B2B канали.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР