Предсрочният вот е неизбежен, каза пред БНТ политологът Антоний Гълъбов.В

...
Предсрочният вот е неизбежен, каза пред БНТ политологът Антоний Гълъбов.В
Коментари Харесай

Антоний Гълъбов: Управляващите отново се опитват да настъпят мотиката

Предсрочният избор е неминуем, сподели пред Българска национална телевизия политологът Антоний Гълъбов.

В момента виждаме опит да бъдат ръководени вреди и всеки политически индивид да минимизира вредите за себе си. Навлизаме в предизборна акция и всеки се пробва да трансферира вредите на другия, съобщи Гълъбов.

Според политическия анализатор Росен Карадимов вероятността да има предварителни избори е по-голяма, в сравнение с да бъде формирана държавно управление. „Продължаваме промяната“ няма интерес от държавно управление в границите на този кабинет, те виждат един порядъчен избирателен резултат, уточни той.

Този политически хайлайф пристигна в името на смяната. Когато направиш такава констатация, се оказва, че нямаш избор. Проиграха се упованията на митинга. Ново държавно управление не може да се направи със същата формула, която се е провалила, а единствено с нова формула, разяснява Карадимов.

По думите на Антоний Гълъбов е трябвало да се изготви управническа стратегия, преди да стартират договарянията за сформиране на държавно управление с третия мандат, както и да се избегне парцелирането на министерства.

По-добре е Асен Василев да хване мотиката, вместо да я настава. Липсата на подготвеност, на разговор, на единодушие компрометира тази формула и тя повече не може да бъде употребена. Мотиката стои отново там и те отново се пробват да я настъпят, сподели още Гълъбов.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР