Предсрочни избори заради несъставяне на Общински съвет в София няма

...
Предсрочни избори заради несъставяне на Общински съвет в София няма
Коментари Харесай

Петър Москов: В Столичния общински съвет ще се сформира сглобка, няма да има нови избори

" Предсрочни избори поради несъставяне на Общински съвет в София няма да има. Ще се образува някакъв тип сглобка, както е на национално равнище ", предвижда пред Нова телевизия доктор Петър Москов, ръководител на партия КОД.

" Бъдещето на София ме тормози, тъй като сега болшинството в Общинския съвет даде опция за ръководство на хора, които съставляват съвременна лява опция. Ние от " Синя София " може да бъдем единствено дясна съпротива. Хората, които софиянци овластиха с вота си, гледат на комфорта като проблем пред идеологията им. За нас е значимо водене на разнообразни политики. Не бива да бъдат подкрепяни олигархични лобита ", разяснява той.

По думите му ГЕРБ и Политическа партия си играят на съпротива, до момента в който дружно ръководят.

" Това е фокус, заблуда. Спорът за ръководител на Общински съвет не е за съответен човек. Вили Лилков няма по какъв начин да бъде подобен, тъй като неговата стратегия не подхожда на тази на болшинството - не води леви политики. Протестът на почитателите в София е против управлението на българския футбол, което в сегашния си тип би трябвало да си отиде. Голямото закононарушение беше, че беше позволена културата на гетото в центъра на столицата. Това е неуместно политическо решение. Демократична България извърши изменничество, като стартира да прави правосъдна промяна с Движение за права и свободи ", съобщи Москов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР