Предсказателите в света печелят слава и доверието на хората тогава,

...
Предсказателите в света печелят слава и доверието на хората тогава,
Коментари Харесай

Страховито! Ясновидец прогнозира апокалипсис и смърт по улиците на 11 ноември

Предсказателите в света печелят популярност и доверието на хората тогава, когато виденията, които получават, се оказват действителност. Има доста хора, които се самообявяват за гадатели, само че никой не им обръща внимание, тъй като предсказанията им са меко казано измислени. Но има и такива хора като Ванга и Нострадамус да вземем за пример, които са убедили съвременниците си, че в действителност могат да плануват бъдещето, освен това с акуратност. Когато това се случи хората всеобщо стартират да се интересуват от мнението на ясновидците, с цел да могат да са готови за бъдещето. Днес ви представяме още един ясновидец.

Той е американец и е със противоречива популярност. Със сигурност не е толкоз приет и прочут като гореспоменатите, само че има няколко видения, които са станали факт. Едно от тях е президентството на Джордж Буш. Той е предсказал, че Буш ще е президент няколко години, преди последният изобщо да се кандидатира за президентското място. Друго предсказване на американския ясновидец е за урагана Катрин. Той е „ видял “, че стихията ще опустоши Ню Орлеанс много време, преди този момент да се случи.

През 2014 година той прави още едно предсказване, което получава популярност едвам в този момент.

То се отнася до датата 11 ноември, 2017 година. Амерканският вещател е споделил, че е сънувал заплашителен апокалипсис, който ще настъпи в Съединени американски щати. Видял е трупове на хора по улиците, които са били обгорени. Видял е също падащи горещи снежинки, които са горещи, тъй като са радиоактивни. Датата е видял на вестник, посред ужаса. Гадателят се притеснява, че този сън предвещава началото на Трета международна война и, че Съединени американски щати ще бъдат опустошени.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР