Предсказанията на великата българска ясновидка Ванга, предсказала конфликта в Украйна

...
Предсказанията на великата българска ясновидка Ванга, предсказала конфликта в Украйна
Коментари Харесай

Откриха предсказание на Ванга за зловеща осмица и разбраха кога ще приключи войната

Предсказанията на великата българска ясновидка Ванга, предсказала спора в Украйна преди няколко десетилетия, се разискват интензивно в интернет. Според пророчицата в обстановка, която ще бъде от огромно значение за целия свят, цифрата осем ще стане значимо.

Според Sib.fm Ванга е предсказала началото на войната в Украйна с акуратност до един ден. Думите й били, че „ в годината на петте двойки ” приятелски нации ще тръгнат един против различен. Тя предвижда вследствие на това икономическата борба на Русия с цялото международно общество.

Според експерти т.нар. специфична военна интервенция в Донбас стартира на 24 февруари 2022 година, което демонстрира пет двойки и точността на прогнозата на Ванга.

След това Ванга споделила, че „ когато пристигна Осмият “, тогава ще настъпи финалът на един сложен спор. Тя свързва идването на мира с цифрата осем.

Съобщава се, че Ванга оповестила пророчеството си малко преди гибелта си. По това време тя не можела да върви, само че молила за мир.

Според текста на предсказанието появяването на " Осмия " няма да се случи скоро.

„ Но доста вода ще изтече, преди да пристигна Осмият. Той ще подпише окончателния мир на планетата, след като немощният напусне “, цитират от  “МК ” думите на ясновидката. Изследователите допускат, че под „ слабия “ държател българската врачка има поради сегашния президент на Съединени американски щати Джо Байдън.

Ако това е правилно, тогава идващият американски водач ще бъде Осмият. И като се има поради, че идващите избори в Съединени американски щати ще се проведат през януари 2025 година, мирното разрешаване на спора ще би трябвало да изчака още три години.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР