Предсезонните подготовки на европейските клубове са в разгара си. Тотнъм

...
Предсезонните подготовки на европейските клубове са в разгара си. Тотнъм
Коментари Харесай

Тренировките на Антонио Конте - ядеш трева и се потиш с кръв, а накрая си мъртъв

Предсезонните подготовки на европейските клубове са в разгара си. Тотнъм се готви в Южна Корея - в родината на Хьон Мин Сон.

Азиатецът имаше същинско приключение на една от трениривкоте. На намерено занятие пред 6000 фенове голмайсторът на Висшата лига припадна от безсилие на 30-градусова горещина. Мениджърът Антонио Конте беше упълномощил на играчите си тежката задача да бягат 2 часа, правейки 42 обиколки на терена.

Звездата Хари Кейн беше първият, който падна на тревата, отпаднал тотално. Дори повърна. Студената забрадка върна нападателя в схващане. Хьон Мин също не можа да се оправи: изцеденият кореец падна в безсъзнание , само че бързо беше почтен.
 Нечовешко: Хьон Мин Сон припадна, на Хари Кейн му прилоша на изтощителна подготовка на Тотнъм
Нечовешко: Хьон Мин Сон припадна, на Хари Кейн му прилоша на изтощителна подготовка на Тотнъм

Тренираха на 30 градуса

За тренировките на Конте се носят митове. Самият експерт споделя, че играчите би трябвало да ядат трева и да се потят с кръв .

" Тренировъчната система на Конте е най-бруталната в актуалния футбол. Той е един от дребното, които към момента вършат по две тренировки дневно - даже и по средата на сезона. Но това не е най-лошото. Заниманията с Антонио постоянно са по-дълги и по-интензивни, в сравнение с с колеги; той наподобява на зли учебни учители по физическо, които хвърлят топката едвам в края на урока - след няколко часа тормоз над тялото ", споделя публицист от ESPN.

Ето и по какъв начин протича една общоприета подготовка на Конте:

- 100 метра тичане за 20 секунди, 20 секунди отмора - повторете. Продължителността на упражнението е 7 минути;

- 75 метра тичане за 15 секунди, 15 секунди отмора - повторете. Също по този начин за седем минути;

‎- 50 метра за 10 секунди, 10 секунди отмора - повтаряне.Общо: 3 километра тичане за 21 минути.

Цялата подготовка е два часа. " В края на треноровките си мъртъв. Не изтощен - просто мъртъв.

Кулушевски, Киелини и Лукаку удостоверяват, че тренировките на Антонио са същински пъкъл.

" Футболисти, които са работили с Конте, са съгласни: италианецът е необикновено добър в организирането на пъклен натоварвания ", сподели Ромелу Лукаку по време на първия си престой в Интер.

- Никога и с никого не съм упражнявал по този начин, както в Италия. Две седмици по-късно се оплаках на сътрудника. По време на подготовка се оглеждах скришом, само че никой различен не хленчи. Всички се оправиха. Треньорите ми се смееха. Но Конте постоянно е там, постоянно изисква максимума. Той ви зарежда с сила и по тази причина никой не се отхвърля ", сподели той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР