ВАШИНГТОН (AP) — Президентът Джо Байдън и вицепрезидентът Камала Харис

...
ВАШИНГТОН (AP) — Президентът Джо Байдън и вицепрезидентът Камала Харис
Коментари Харесай

Байдън и Харис ще започнат усилия за популяризиране на чернокожите гласоподаватели на фона на признаци за намалена подкрепа

ВАШИНГТОН (AP) — Президентът Джо Байдън и вицепрезидентът Камала Харис ускоряват преизбирането си пред чернокожите гласоподаватели, основна част от тяхната победа през 2020 година коалиция, която сподели признаци на раздробяване.

Те ще стартират нови старания за постигане до черните гласоподаватели по време на посещаване в щата Пенсилвания на бойното поле в сряда. Двамата ще спрат в Girard College, без значение училище-интернат във Филаделфия с най-вече черни студенти, и ще посетят дребен бизнес, с цел да беседват с членовете на Черната комерсиална камара.

Спирките във Филаделфия са началото на това, което акцията разказва като осемцифрено лятно изпитание за ангажиране на чернокожи студентски организации, публични групи и религиозни центрове.

„ Ще продължим да бъдем нападателни, новаторски и задълбочени в нашата работа, с цел да спечелим поддръжката на същите гласоподаватели, които изпратиха Джо Байдън и Камала Харис в Белия дом през 2020 година и ще го създадат още веднъж през 2024 година “, сподели Куентин Фулкс,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР