ПСЖ наказа Килиан Мбапе, блокира заплатата му от 80 млн.

...
ПСЖ наказа Килиан Мбапе, блокира заплатата му от 80 млн.
Коментари Харесай

ПСЖ наказа Килиан Мбапе, блокира заплатата му от 80 млн. евро

ПСЖ наказа Килиан Мбапе, блокира заплатата му от 80 млн. евро за април. Шампионът на Франция не е получил и специфичната награда на капитана на националния отбор на „ петлите “ за месец февруари.

Решението на „ Пари Сен Жермен “ е поради обстоятелството, че Килиан Мбапе отхвърли да подпише нов контракт с клуба. Той напуща ПСЖ през лятото, като се чака в идващите дни да бъде показан като нов футболист на „ Реал Мадрид “. Клубът се базира на обстоятелството, че Мбапе е изиграл единствено 11 от последните 21 мача на отбора от столицата.

По този метод управлението на ПСЖ се пробва да спести сума от порядъка на 80 милиона евро,сумата която дължи на нападателя.

ПСЖ наказа Килиан Мбапе, блокира заплатата му от 80 млн. евро 29.05.24 11:27 Бившият бодигард на Путин става негов основен консултант – назначен е за секретар на Държавния съвет (СНИМКИ/ВИДЕО) 29.05.24 11:09 Григор Димитров и Виктория Томова излизат на корта във втория кръг на „ Ролан Гарос “ 29.05.24 11:07 Кола върху трамвайни релси блокира придвижването на трамваите в София (ВИДЕО) 29.05.24 10:47 Андролова оракулски: Очакват ни стотици хиляди жертви, опустошение на Европа, идно голямо напрежение в Азия… 29.05.24 10:39

Адвокатите на клуба и тези на Килиан Мбапе оформят тъкмо метода, по който футболистът ще напусне ПСЖ.

SafeNews напомня, че гениалният Килиан Мбапе целуна топката и сподели довиждане на един от най-хубавите футболни тимове в света.

Виртуозът на топката Килиан Мбапе изигра последния си мач за ПСЖ. Тимът от Париж победи Лион с 2:1 в Лил и завоюва Купата на Франция. Усман Дембеле  и Фабиан Руис означиха за тима от Париж, а за символичните домакини се разписа Джейк О’Брайън.

„ Ще разглася новия си клуб навреме. Мисля, че остават броени дни до оповестяването. Изчакайте известието “, сподели звездата след дуела. Но наподобява ясно, че отива в „ Реал Мадрид “.

Източник: Българска телеграфна агенция

Още вести четете в: Спорт За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР