Председателят на временната парламентарна комисия и депутат от ПП-ДБ Никола

...
Председателят на временната парламентарна комисия и депутат от ПП-ДБ Никола
Коментари Харесай

Никола Минчев повтаря поканата си до главните прокурори

Председателят на краткотрайната парламентарна комисия и народен представител от ПП-ДБ Никола Минчев съобщи пред публицисти в Партийния дом, че ще предложения и за последващо заседание на комисията изпълняващият функционалностите основен прокурор Борислав  Иван Гешев и Сотир Цацаров.

Не се тормози обаче от бламиране на комисията от групите на ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи и е сигурен, че може да се организира съвещание, стана ясно от думите на Никола Минчев в отговор на въпрос на . " Това зависи от тях, само че предният път като не участваха и нямаше кворум отново организирахме съвещание. Случиха се много циркове по време на съвещанието, само че даже да няма кворум на последващо съвещание, отново ще проведем такова като последния път ", закани се Никола Минчев.

Минчев посочи, че управлението на Министерство на вътрешните работи ще бъде изслушано при закрито съвещание на краткотрайната комисия.

Той добави, че поканата към вътрешният министър Калин Стоянов е идна, защото в скоро време може да не е министър в оставка. Минчев ще реши за последващо съвещание на комисията кое е предпочитано - дали още веднъж да предложения тримата последни основни прокурори или Калин Стоянов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР