Председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев подаде сигнал до

...
Председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев подаде сигнал до
Коментари Харесай

Шефът на СОС сезира полицията за отсечени млади дървета в Слатина

Председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев подаде сигнал до Столична дирекция на вътрешните работи за отрязване на млади дървета пред билборд в регион " Слатина ". Това оповестиха от пресслужбата на СОС, представена от Българска телеграфна агенция.

Информация за действието е получена от кмета на региона, след което Георгиев е изискал незабавни инспекции и дейности от общинската дирекция " Сигурност " и Столичния инспекторат. Проверяват се записите от камерите на пътното платно и от другите камери наоколо, с цел да бъдат взети ограничения против причинителите.

Според Георгиев не става въпрос единствено за едно дръвче, а за целеустремено тъпчене на разпоредбите. " Ясно е кой има интерес от рязането на дръвчета пред рекламни уреди, само че ние няма да го позволим ", добави ръководителят на СОС.

По време на полемика за опазването на дърветата в градска среда на 15 май бе обявено, че се планува глобата за заличаване на едно дърво от 80-300 лв. да бъде увеличена до към 4 хиляди лв..
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР