Председателят на СОС Георги Георгиев определи ремонта на жълтите павета

...
Председателят на СОС Георги Георгиев определи ремонта на жълтите павета
Коментари Харесай

Председателят на СОС за Борис Бонев: Не може първата ти работа да е кмет на София

Председателят на СОС Георги Георгиев дефинира ремонта на „ жълтите павета ” в София като долнокачествен и още веднъж посочи, че нито лев от парите на софиянци не е даден за него. По думите му, този ремонт е срам за компанията реализатор.

" Учуден съм по-скоро от реакцията на районното министерство, че общината била отговорна ", съобщи Георгиев в „ Седмицата ” на Дарик радио.

Не са водени диалози за наследника на Йорданка Фандъкова. Това стана ясно от отговора на ръководителят на СОС на въпроса – Какво следва след Йорданка Фандъкова, Георги Георгиев ли следва?

" В нашата партия има задоволително хора с качества и престиж ", уточни Георгиев. Учудвам се на куража на някой, който, да речем няма, един ден трудов стаж, да каже,че първия му работен ще е като кмет на София, разяснява той по адрес на Борис Бонев от „ Спаси София ”.

На към този момент създадениия уебсайт единствено за броени минути всеки лидер с до 10 години опит зад кормилото може да се запише за 4-часов курс за повишение на шофьорските умения, изясни ръководителят на СОС Георги Георгиев в „ Седмицата ” на Дарик радио.

" Няма нищо срамно да отидеш на подобен курс ", съобщи Георгиев. Той прикани родителите на млади водачи и техните другари с по-голям опит, също да ги насърчат да пробват.

" На курса се получават умения за справяне в разнообразни обстановки, като при аквапланинг, да вземем за пример, а човек се чуства доства по-уверен откакто го премине ", показа от личен опит Георгиев.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР