Председателят на Съюзната организация на инвалидите в Смолян Захаринка Славчева

...
Председателят на Съюзната организация на инвалидите в Смолян Захаринка Славчева
Коментари Харесай

Съюзната организация на инвалидите в Смолян благодари на кмета Мелемов

Председателят на Съюзната организация на инвалидите в Смолян Захаринка Славчева благодари на кмета Николай Мелемов, който е подкрепил Великденската им акция и е дал 200 козунака. Славчева напомня, че община Смолян е имала постоянно положително отношение към инвалидите. В редовете на признателност се споделя:
„ Наближават Великденските празници. Всяка година Съюзната организация на инвалидите в Смолян се готвим с неспокойствие да зарадваме наши членове, за които знаем, че е по-трудно да се оправят в всекидневието.
Тази година пръв се обади кметът на община Смолян господин Николай Мелемов да поддържа с подаяние благотворителната ни Великденска акция, който даде 200 козунака. Това ни трогна, защото община Смолян е имала постоянно положително отношение към инвалидите. Имаме разполагаем добър офис с всички нужни консумативи посредством отново на общината. За всеки Международен ден на хората с увреждания получаваме общинска финансова поддръжка. Сърдечно благодарим!
Благодарим на господин Мелемов, благодарим и на екипа му и на всеки, който демонстрира достойнство!
Доброто дело дано да се връща двойно и тройно на великодушните сърца!
Благодарим и на всички донори през годината, които подкрепят нашата активност “.
Писмото е подписано от ръководителя на Съюзната организация на инвалидите в Смолян Захаринка Славчева и районния координатор Петя Николова.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР