Председателят на Съвета на директорите на Национална компания индустриални зони“

...
Председателят на Съвета на директорите на Национална компания индустриални зони“
Коментари Харесай

Председателят на Съвета на директорите на НКИЗ Илия Лазаров присъства на „Свищовски лозници“

Председателят на Съвета на шефовете на „ Национална компания индустриални зони “ ЕАД Илия Лазаров посети Свищов във връзка празниците на града „ Свищовски лозници “.
 svistov_1000x563  svistov1_1000x750
Заедно с кмета на града Генчо Генчев и ръководителя на Общински съвет – Свищов доктор Кристиян Кирилов, Илия Лазаров участва на църковна работа в емблематичната за крайдунавския град черква „ Света Троица “, след което повече от час разговаряха на публична среща в административната постройка на Община Свищов. На следващата среща, която се организира сред страните, главната тематика на диалог беше обвързвана с създаване на идея за бъдещо развиване и устройство на територията на бившето военно отделение, което община Свищов закупи на 31.08.2018 година.

В диалога, кметът на Свищов акцентира, че опциите, които дава добитият терен от 320 дка, основават удобни условия за социално-икономическото развиване, освен на общината, само че и на целия район. И точно затова ще се подходи извънредно отговорно при преустройството на основния за развиването на общината терен. Г-н Лазаров увери, че с опита, който има НКИЗ, сдружението може да бъде извънредно потребно в нелеката задача, която следва на община Свищов.

„ Национална компания индустриални зони “ ЕАД е сдружение от холдингов вид със 100% държавно присъединяване в капитала, профилирано в построяването на индустриални паркове, ръководство на индустриални зони и центрове за нововъведения, даване на спомагателни услуги на вложителите. Компанията е основана за реализиране на тактиката на българското държавно управление за развиване на стопанската система и подкрепяне притока на директни задгранични вложения в България.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР