Председателят на Съдийската комисия към БФС Костадин Гергинов се заяде

...
Председателят на Съдийската комисия към БФС Костадин Гергинов се заяде
Коментари Харесай

Шефът на съдиите ревна срещу Крушарски

Председателят на Съдийската комисия към БФС Костадин Гергинов се заяде с президента на Локомотив Пловдив Христо Крушарски. Началникът на реферите разгласи, че Крушарски единствен от сътрудниците си в А и Б група му е звънял във връзка предопределение на съдия за даден мач. Това се е случило преди гостуването на черно-белите в столицата против ЦСКА, когато правораздаване на терена раздаваше бургаският тъмничар Валентин Железов.

" Крушарски взе да ми приказва съдията с кого си бил пиел кафето, кои му били приятелите и изрази подозрение, че ще бъде неутрален на самия дуел. Както се видя, Железов си изкара срещата и не ощети нито един от двата тима ", съобщи Гергинов. Той обаче пропусна да означи, че след мача и от двата щаба бяха гневни от метода, по който живеещият в Айтос рефер управлява срещата. Той бе упрекнат, че е накъсал играта с ненужни нарушавания, раздал е прекомерно доста картони и не е разрешил тимовете да играят футбол. Най-критичен бе капитанът на пловдивчани Димитър Илиев, който показа, че в дългата си кариера у нас и чужбина не е виждал сходно нещо. Въпреки острите думи, Илиев не бе осъден, както всекидневно се действа по отчет в такива случаи.

Една подготовка имаха през вчерашния ден черно-белите. Сутринта наставникът Александър Тунчев крепко изпоти играчите си, а по-късно ги заведе на пикник. Преди заниманието Тунчев и играчите поздравиха Видол Сейменски за навършването на пълноправие и за дебюта му в А група против Царско село.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР