Председателят на съдийската комисия към Българския футболен съюз Виктор Кашай

...
Председателят на съдийската комисия към Българския футболен съюз Виктор Кашай
Коментари Харесай

Кашай отвърна на Венци Стефанов: Понякога многото говорене не помага на българския футбол

Председателят на съдийската комисия към Българския футболен съюз Виктор Кашай разяснява думите на президента на Славия Венцеслав Стефанов по негов адрес.

Преди няколко дни силният човек в Славия нападна съдиите след успеха на Славия с 1:0 над Септември в мач от 13-ия кръг на българския шампионат.

" Не се сещам, Сватбата млад арбитър ли беше или този другия, дето ни отряза главата, млад ли е. Касай си седи в Унгария, тук някакъв негов не знам какъв е, той написа нарядите, той нито ги знае, нито ги познава. Сега пратеник беше Петър Петров, който беше началник на съдиите. Данчо Сталев са го извадили от делегатството, човек заслужен, компетентен, можещ.

Идва един от унгарската пуста и ти споделя Гошо, Пешо и Тошо ще бъдат на този мач. Не е отговорен Борислав Михайлов. Той е отговорен за това, че е поставил този Касай. А Касай, като са го поставили, би трябвало да си гледа работата, а не да се чеше по Будапеща и тук да ни праща един негов... няма да кажа какво ", сподели президентът на Славия по отношение на шефа на съдиите Виктор Кашай.

Ето по какъв начин Виктор Кашай отговори на Стефанов:

" Моята работа е да работя със съдиите и аз не се меся в работата на другите хора. Всеки може да си приказва, каквото желае, само че той сигурно не е осведомен със обстановката такава, каквото е. Ако някой желае и е толкоз заинтригуван, може да пристигна да прекара една седмица с мен, с цел да види по какъв начин тъкмо аз работя. Понякога многото говорене не оказва помощ на българския футбол ", сподели той.
 Кашай приказва за съдийските неточности, ето кои призна
Кашай приказва за съдийските неточности, ето кои призна

Вижте детайлности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР