Председателят на ПГ на „Има такъв народ“ (ИТН) Тошко Йорданов

...
Председателят на ПГ на „Има такъв народ“ (ИТН) Тошко Йорданов
Коментари Харесай

След словесния сблъсък в парламента: Тошко Йорданов се извини на Росица Кирова

Председателят на ПГ на „ ИТН “ (ИТН) Тошко Йорданов се извини на депутата от ГЕРБ Росица Кирова за изявлението си по неин адрес в петък от парламентарната естрада.

Двамата влязоха в изострен спор поради законопроекта на ГЕРБ за въвеждане на мажоритарна изборна система. Депутатите от партията на Бойко Борисов упрекнаха Има Такъв Народ, че не поддържат един от главните си цели. От Има Такъв Народ обясниха, че за сходна смяна е належащо време, а не се знае какъв брой дълъг ще бъде животът на 45-ото Народно заседание.

„ Имате човек, който съгласно сътрудниците от „ Бивол “, защото са ровили в комерсиалните сдружения, е съучастник с косовския наркобос Исмет Османи – Цури, честито хора, да ви е жива и здрава “, сподели Тошко Йорданов по адрес на Кирова.

Днес на на „ ИТН “ излезе следното известие:

„ В изявлението си от 23 април 2021г. в Парламента цитирах информация от уеб страницата „ Бивол” за съучастник на Росица Кирова наричайки го наркотрафикант. Позволих си да изтъквам непроверена информация, деяние, което е непривично за мен и моите сътрудници, за което откровено се оправдавам. " -Тошко Йорданов “.

Росица Кирова е някогашен общински консултант от Национална движение „Симеон Втори" във Видин, беше и координатор за района на партията на Слави Трифонов, само че изключена, откакто стана ясно, че се е возила в джипа на Бойко Борисов. Впоследствие беше издигната от ГЕРБ за народен представител.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР