Председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова призова депутатът от

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова призова депутатът от
Коментари Харесай

ГЕРБ призова Мирослав Иванов да си подаде оставката като заместник-председател на НС

Председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова прикани депутатът от Политическа партия Мирослав Иванов да си подаде оставката като заместник-председател на Народно събрание, откакто взе думата на опозицията и в нарушаване на Правилника за работа на Народното събрание по време на парламентарен надзор даде отмора на депутатите за 20 минути, „ с цел да се охладят пристрастеностите “.

„ Без мотив отнехте думата на опозицията. Последния път сътрудник ви връчи таблетка валериан. Сега може би имате потребност от това, а и да освободите трибуната, с цел да се заеме от различен с по-голяма чуваемост към опозицията. Призовавам ви да отстъпите председателското място, да вземем за пример, на господин Атанас Атанасов от Демократична България и смятам, че той по-добре ще управлява пленарното съвещание, тъй като е потвърдил през годините, че може да чува какво приказва опозицията. Моля ви настоятелно освободете място пръв измежду равни и съвещанието да продължи с някой, който може да владее залата. Нашата група ще стартира разговор за отстраняването ви, вие нямате място на тази естрада “, уточни Атанасова.

В отговор Мирослав Иванов посочи, че ползва един критерий към всички.

„ Спазвам правилника и разпоредбите. Започвайте разговор с който желаете. Няма да си подам оставката, тъй като няма съображение по тази причина “, счита Иванов.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР