Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветан Цветанов посети новата спортна зала „Арена Шумен“

Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила посети новата спортна зала „ Арена Шумен “ и се срещна с хода на довършителните работи по спортното оборудване. Заедно с Цветан Цветанов бяха кметът на Шумен и регионален координатор на ГЕРБ Любомир Христов, регионалният шеф на Шумен проф. Стефан Желев, както и депутатите Румен Генов и Димитър Александров.

Строителството на „ Арена Шумен “ се финансира с 8 млн. лева, отпуснати от държавното управление на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила през август 2016 година. Многофункционалната спортна зала ще има 1500 стационарни седящи места, а с мобилните трибуни на терена потенциалът й ще доближава до 2400 души. Застроената повърхност е близо 5000 кв. м. Всички съществени зони на залата са ситуирани по този начин, че тя да основава удобни условия за разнообразни типове действия. Залата е подобаваща за всички спортове - интернационалните надпревари по волейбол, баскетбол, хандбал, художествена гимнастика, бокс, фехтовка. Изпълнителите акцентират, че като архитектура и функционалност е най-хубава след столичната „ Арена Армеец Застрахователно акционерно сдружение “Армеец” е учредено на 9-и... към профила “

По думите на Цветан Цветанов „ Арена Шумен “ е перлата на града. „ Досега в Шумен не е имало такава инвестиция. Това провокира интереса и на други вложители “, уточни Цветанов.

Той изясни, че на мястото на „ Арена Шумен “ преди е имало изоставена казарма, трансформирала се в сметище. „ А какво имаме през днешния ден? Най-мащабният план в историята на Шумен! “, безапелационен бе ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

Той посочи, че по време на строителството изпълнителите на плана са помислили за всичко и това се проличава от спомагателните кръгови придвижвания и приспособленията, осигуряващи достъп до залата и на инвалиди.

„ “Арена Шумен " промени образа на града вечно “, сподели още Цветан Цветанов.
5
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР