Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветан Цветанов се срещна с председателя на ЕНП Жозеф Дол

Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила организира работна среща с ръководителя на Европейската национална партия (ЕНП) Жозеф Дол Жозеф Дол - френски политик, ръководител на групата на Европейската национална... към профила.

В Брюксел двамата разговаряха по въпроси, свързани с настоящата политическа конюнктура в България и Европейския съюз. Цветан Цветанов срещна Жозеф Дол с извършените диспути по вота на съмнение и идното му гласоподаване в четвъртък в Народното събрание.

"За следващ път този избор потвърди несъстоятелните тези на Българска социалистическа партия, които на процедура демонстрират по какъв начин може да се губи парламентарно време ", акцентира Цветанов.

Председателят на ЕНП изрази увереност, че вотът ще бъде несполучлив. Жозеф Дол изрази цялостна поддръжка за Българското председателство и за цялостния четиригодишен мандат на българското държавно управление с министър-председател Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила. Председателят на ЕНП поздрави българския парламент и държавно управление за ратификацията на Договора за добросъседство сред България и Македония, който е значим за стабилността в района.

Двамата разясниха също острите изявления на депутати от Българска социалистическа партия по време на дебатите за ратификация на контракта.

По отношение на Истанбулската спогодба, чието одобрение Българска социалистическа партия изрично отхвърля, Жозеф Дол изрази неразбиране от двойния стандарт, прилаган от Българска социалистическа партия, която в България всява суматоха поради конвенцията, а нейните представители в Европейския парламент поддържаха документа.



Цветан Цветанов срещна ръководителя на ЕНП с подготовката на две значими събития в България на ЕНП, които ГЕРБ ще семейства. През март София ще бъде хазаин на събитие на Групата на ЕНП в Комитета на районите, на което се чакат 150 посетители от ЕНП, както и 250 представители на локалната власт от ГЕРБ. На срещата се чака да участва и Жозеф Дол. По време на срещата стана ясно, че сега в България е на посещаване делегация на ЕНП, а на следващия ден Цветан Цветанов ще организира работна среща с нейни представители, с цел да обсъдят подготовката на среща на върха на водачите от ЕНП, която ще предшества съвещанието на водачите от Европейския съвет в България през месец май.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР