Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветан Цветанов се срещна с кмета на Благоевград д-р Атанас Камбитов

Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов се срещна с кмета на Благоевград доктор Атанас Камбитов, оповестиха от партията. На диалога, който се организира в постройката на Община Благоевград, участваха още регионалният координатор на ГЕРБ-Благоевград и депутат Даниела Савеклиева, както и депутатите Александър Мацурев, доктор Емил Тончев и Георги Динев.

В рамките на срещата Цветан Цветанов поздрави доктор Камбитов за усърдната му работа, в резултат на която Благоевград се утвърди като град с европейски образ. Председателят на ПГ на ГЕРБ акцентира, че страната ще продължи да поддържа всички кметове, имащи желанието да развиват своите обитаеми места и да обезпечават разцвет на жителите. По време на диалога Цветанов поздрави кмета Камбитов за това, че Благоевград е отличник по здания, възползвали се от Националната стратегия за енергийна успеваемост на многофамилни жилищни здания.

На собствен ред доктор Атанас Камбитов благодари на Цветан Цветанов и държавното управление на Бойко Борисов за поддръжката и акцентира, когато един кмет усеща, че има страната зад тила си, работата върви леко и измененията се случват. Кметът на Благоевград означи, че с построяването на Автомагистрала „ Струма “ редица вложители са отправили взор към региона като удобно място, където могат да развият бизнеса си.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР