Председателят на партия Възраждане Костадин Костадинов ще обжалва наказанието порицание,

...
Председателят на партия Възраждане Костадин Костадинов ще обжалва наказанието порицание,
Коментари Харесай

Костадинов ще жали наказанието си, Митов поема вината

Председателят на партия " Възраждане " Костадин Костадинов ще апелира наказването " неодобрение ", наложено му от председателстващият Народното събрание Кристиан Вигенин в четвъртък поради вчерашната ескалация на напрежението сред него и депутатът от ръководещата " Продължаваме промяната " Искрен Митов,.

" Наказанието е демонстрация на цинизъм, ще го апелирам и ще упорствам то да отпадне. Защото когато някой бъде набеден, не би трябвало да бъде наказван по тази причина, че е набеден. Наказва се клеветникът ", лаконично-критичен бе партийният водач, който направи блиц коментар по тематиката на брифинг, отдаден на сигнала на " Възраждане " към прокуратурата за договорката за самолетите F-16.
 „ Възраждане “ дава на прокуратурата договорката за F-16
„ Възраждане “ дава на прокуратурата договорката за F-16

Това разгласи Костадин Костадинов

В следствие тематиката разяснява и неговия " противник " от вчерашния ден - Искрен Митов от Политическа партия.

" Ще взема това, което бъде наложено като наказване. Смятам, че това е достойното, което би трябвало да направи всеки един от участниците ", отсече националният представител.

" Изложихме се пред децата (НС бе посетено от възпитаници от Петрич във вчерашния ден), дадохме им доста неприятен образец ", изрази терзания за образеца, даден на подрастващите, още той.

Не го изненадвало и това, че Костадинов ще апелира наказването. " Те към този момент потвърдиха, че се считат за безнаказани. "

" Много обидни думи. Една от тях беше " охлюв ". Затова особено през днешния ден си сложих вратовръзка с охлюви ", подигравателен бе Митов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР