Председателят на партия Възраждане и организатор на протестите в подкрепа

...
Председателят на партия Възраждане и организатор на протестите в подкрепа
Коментари Харесай

Днес е Желяз, утре може да сте вие..., смята политически лидер

Председателят на партия ”Възраждане ” и уредник на митингите в поддръжка на Андреев в цялата страна Костадин Костадинов посочи, че в границите на 60 дни българският съд би трябвало да вземе решение дали 29-годишният мъж да бъде екстрадиран в Съединени американски щати. " Днес е Желяз, на следващия ден може да съм аз, вдругиден може да сте вие. Подписаната конвенция сред България и Съединени американски щати е неравнопоставена. Ако някой американски прокурор повдигне обвиняване против българин, нашата страна е длъжна да го даде - като добитък. С подписването на тази конвенция сме като американска колония, не като самостоятелна страна ", безапелационен е Костадинов.

Адвокат Николай Хаджигенов е на мнение, че американските управляващи желаят да " пернат " по-маловажен човек от компанията, с цел да може той да свидетелства на по-късен стадий в следствието.

" Дали има съображение Андреев да бъде екстрадиран - съдът ще реши. Работата на съдиите не е да оказват помощ, а да отсъдят по обстоятелствата и събраните доказателства. Съединени американски щати кардинално подписват неравнопоставени спогодби - американски жители не може да бъдат съдени отвън Щатите ", означи юристът пред Bulgaria ON AIR.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР