Председателят на парламентарната Комисия по бюджет и финанси Менда Стоянова

...
Председателят на парламентарната Комисия по бюджет и финанси Менда Стоянова
Коментари Харесай

Менда Стоянова се отказа от предложението за авансовия корпоративен данък

Председателят на парламентарната Комисия по бюджет и финанси Менда Стоянова е отдръпнала предлагането си предплатеният корпоративен налог да се пресмята на база миналогодишната облага, оповестява Българската стопанска камара (БСК) на страницата си във Фейсбук.

Облагането ще остане, както беше до момента, на база планирана облага. Това е станало допустимо посредством и на персоналните старания на зам.-председателя на БСК Станислав Попдончев, който взе участие в съвещанието на Правната комисия по плана на Закон за ограниченията по време на изключителното състояние. Той е провел няколко диалога със Стоянова, както и с други народни представители.

По гледище на Попдончев е отпаднало и предлагането работодателите да заплащат 50 на 100 обезщетение на служащите, когато по заповед на държавен орган се стопира активността на предприятието.

 

investor.bg

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 202
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР