Председателят на парламентарната група на коалиция “ се срещна днес

...
Председателят на парламентарната група на коалиция “ се срещна днес
Коментари Харесай

Стефан Янев към британския посланик: България е сигурен и предвидим съюзник в НАТО


Председателят на парламентарната група на коалиция „ “ се срещна през днешния ден с посланика на Англия у нас Негово превъзходителство Роб Диксън, оповестиха от пресцентъра на партията.

Двамата са разискали двустранното съдействие сред България и Англия в областта на сигурността, като господин Янев е удостоверил пред негово превъзходителство, че страната ни е сигурен и предвидим съдружник в НАТО. „ В изискванията на война, която се води близо до нашите граници и която съставлява директна и непосредствена опасност за нашата сигурност, партия „ “ ще упорства за подсилване и разширение на съдействието със стратегическите си сътрудници “, е добавил още господин Янев. 

Посланик Диксън е уверил господин Янев в мощното другарство сред Англия и България и в ангажираността на посолството в поддръжка на двустранните връзки, както в областта на сигурността, по този начин и във връзка с стопанската система и вложенията. И двамата са удостоверили увереността си, че положителните партньорски взаимоотношения, на които се радват двете страни, ще продължат да се развиват.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР