Председателят на парламентарната група на ИТН Тошко Йорданов започна гостуването

...
Председателят на парламентарната група на ИТН Тошко Йорданов започна гостуването
Коментари Харесай

Цирк в Нова тв: Лора Крумова закачи болното място на Тошко Йорданов, той й отряза главата с отговор

Председателят на парламентарната група на Има Такъв Народ Тошко Йорданов стартира гостуването си при Лора Крумова в ефира на Нова тв със закачки. 

„ Гледам, че добре следите по какъв начин ви представям “, закачи го Крумова мигновено.

„ Така е, бил съм във вашата роля, привикнал съм да виждам всичко “, сподели й той с усмивка.

„ По мое мнение „ Възраждане “ бойкотират Народно събрание поради протичащото се с МОЧА, а ние протестираме срещу смяната на Конституцията “, сподели той.

„ Когато блокирахме трибуната на Народно събрание, Костадинов сподели аргументите си, а ние бяхме там точно поради Конституцията. Който е гледал е схванал “, добави Йорданов..

„ Харесва ми офанзивата към публицистиката във всяка една обстановка от вас “, разяснява Крумова.

„ Журналистът е медиатор и може да поставя акцента, където си желае. Може да ни постави под един знаменател с „ Възраждане “, а може и да посочи, че Има Такъв Народ има своите доводи за държанието си “, сподели той и посочи, че едните са срещу демонтажа на МОЧА, а другите против измененията в Конституцията. Това пък накара водещата да смени тематиката.

„ Росен Желязков се пробва да е хуморист, няма неприятно. Всеки човек има право на възприятие за комизъм. Всеки човек, група или партия имат право на митинг, имаме право да блокираме Народното събрание “, безапелационен бе Йорданов.

По думите му в България има и немирни революции и това от време на време се постанова.

„ От една страна имаме сглобка със 164 души, които могат да постановат всичко, даже и това да е с прорез със закона. Това вършат в този момент с Конституцията. Когато има такова нещо, та решенията им няма да се одобряват от Конституционен съд. Блокирането на Народното събрание е нужен акт “, счита депутатът.

Той се закани активността на Народно събрание да бъде блокирана, когато се разискват конституционни промени. „ За бюджета ще се включим, няма да вършим протест “, даде обещание политикът. Йорданов възрази против това, което се прави с Паметника на Съветската войска.

„ Не ме разбирайте неверно, не съм почитател на паметника. Смятам, че софиянци би трябвало да се питат на референдум. Това обаче не ни е мотивация за блокиране на работата на Народното събрание “, сподели той.

Според Йорданов някои неща в тази страна би трябвало да станат със мощ. „ Понякога думите са просто изтощение. Думите от парламентарната банка също може да са такова “, счита той.

По думите му в действителност въпреки всичко би трябвало да има ограничение на пълномощията на основния прокурор.

Накрая на диалога ръководителят на ПГ Има Такъв Народ назова премиера Денков „ тоя “ и го укори поради идното несъгласие на Унгария за влизането ни в Шенген, обвързвано с съветския нефт.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР