Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов обяви пред

...
Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов обяви пред
Коментари Харесай

Цветанов остава зам.-председател на ГЕРБ, излиза от парламента

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов разгласи пред публицисти в Народното събрание решението за политическото си бъдеще след избухналия скандал със закупен на по-евтина цена апартамент в столичния кв. " Изток ".


" До този миг чух доста неща и желая да заявя изрично: Всичко, което съм правил, съм го правил ръководейки се от законността и това което да бъде напълно в публичен интерес ", съобщи при започване на изказването си Цветанов.

" Откакто се занимавам с политика и съм взимал лични решения, съм ги споделял с най-близките си хора, които са до мен и това съм направил и през днешния ден - да споделя решението си с премиера Борисов ", добави още Цветанов.
Цветан Цветанов: Взел съм решение, което да даде опция да направи всякакво утешение на всички спекулации, които някой може да тиражира - че Цветанов желае да вземе ГЕРБ, да разцепи ГЕРБ. Винаги съм изповядвал това да бъдем единни. Аз ще бъда зам,-председател на ГЕРБ, ръководител на предизборния щаб, с цел да можем да консолидираме всички структури на ГЕРБ. Най-справедливото, най-правилното и най-мъдрото е да излезеш от българския парламент и да правиш това, което си правил през последните 12 години.

Винаги съм бил с лицето си, постоянно съм бил с достолепието си и ще продължа да го върша, безапелационен е Цветанов.Той съобщи, че ГЕРБ ще се приготви почтено за идните евроизбори, тъй като ЕНП е партията, която може да отбрани ползите на европейското семейство.
 Цветанов от летище София: Имам решение, само че първо ще го оповестя на премиера Цветанов от летище София: Имам решение, само че първо ще го оповестя на премиера
Днес се чака ръководителят на Парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов да разгласи в Народното събрание решението си какво ще прави след избухнали...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР