Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова коментира темата

...
Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова коментира темата
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: БСП избягаха от отговорност

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова разяснява тематиката с настояването на имунитета на Бойко Борисов.

" Българска социалистическа партия, които най-сериозно нападнаха останалите сътрудници с това, че би трябвало незабавно да се смъкват имунитетите, избягаха от отговорност. Те не желаят да вземат участие в тази комисия, не желаят да се срещнат с материалите и всичко е било за PR резултат.  Всички данни, обстоятелства и условия, на които почива обвиняването, което е повдигнала прокуратурата, би трябвало да се намират в материалите по това дело, а те са в секретното деловодство ", сподели тя в студиото на " Новините на Нова телевизия ".

" Г-н Борисов през последните освен 2 години, даже в последните 12 години е без имунитет. Никога не се е употребил от депутатския си имунитет, даже когато той беше избиран за депутат той се отхвърляше. Това можем да го тълкуваме и като някакъв опит да се употребява прокуратурата за политическа бухалка и то тъкмо по този начин се случи. Защото в случай че някой може да твърди някакви неща за господин Борисов, не знам какво би твърдяла във връзка с Кирил Петков, чието дело за противоконституционното му назначение чак в този момент прокуратурата се сети, че има подобен проблем ", добави Атанасова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР