Председателят на парламента Росен Желязков предложи извънредно заседание на Народното

...
Председателят на парламента Росен Желязков предложи извънредно заседание на Народното
Коментари Харесай

Нинова скочи на Йордан Цонев: Нищо не разбирахме, а се оказахме прави. Не ви ли е неудобно?!

Председателят на Народното събрание Росен Желязков предложи изключително съвещание на Народното събрание в понеделник и вторник, с цел да се прегледа първо държавният бюджет, а по-късно и данъчните закони, за които няма отчети в комисията и не са прегледани.
Гласуването за отпадането на към този момент заложения бюджет обаче провокира гневна реакция от соцлидерката Корнелия Нинова, която се обърна към Желязков и депутатите от болшинството.
„ Няма и 24 ч. – от тук ви предлагахме държавният бюджет да бъде отсрочен за след приемане на данъчните закони, тъй като това е политическата, икономическата, юридическата и законодателна логичност. Всички заедно гласувахте срещу и настоявахте бюджетът да се гледа като първа точка денс. Г-н Йордан Цонев дръпна една поучителна тирада, че нищо не разбираме от тая работа, а през днешния ден се оказва, че сме били прави “, съобщи тя.
„ Вчера изпълнихте една поръчка на един човек, който сподели „ стани и кажи “, съобщи Нинова и се ядоса на лекциите от Цонев какъв брой са необразовани и не знаели по какъв начин се правел бюджет, а през днешния ден противоположното. Не ви ли е неловко, попита Нинова. И даде ново предложение – да им даде късмет в границите на 24 ч да са поредни: „ Пренаредете програмата за през днешния ден, бюджетът да е 4 точка, с цел да ви видя по какъв начин ще гласувате и дали в границите на 24 ч. ще запазите едно и също мнение по тази значима тематика или ще продължите да си играете на тука има-тука няма “, настоя Нинова.
Министър Асен Василев не може да участва през днешния ден и на следващия ден, даде още един мотив за предлагането си Росен Желязков, предава Лупа.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР